Møte med fabrikk

Idag holdt vi en kort powerpoint presentasjon for Brynild Gruppen med diverse sjefer tilstede. Det var mest for å introdusere oss selv, men også for at de skulle få mer informasjon og stille spørsmål.

Vi gikk gjennom hva oppgaven var, hvordan vi har tenkt vi skulle løse det, hvilke leverandører vi vil bruke og forskjellige priser vi har fått fra leverandørene av de forskjellige produktene. De stilte mange gode spørsmål underveis som vi ikke hadde vurdert, som vi tar med oss videre.

Nå videre skal vi jobbe med griperen til roboten som skal ta tak i plastikk bakkene. Vi har et par ideer på hvordan vi skal løse dette. Da må vi kjøpe inn luft sylinder og designe en holder for dette som vi må 3D printe. Denne må bli gjort fortløpende da den skal brukes til testing allerede om noen uker.

Allerede på tirsdag skal vi ha et nytt møte på Brynild fabrikken, denne gangen med veileder og kontaktperson fra arbeidsgiver. Da skal vi diskutere litt generelt om veien videre og ta noen fysiske mål av arbeidsområdet på fabrikken som vi trenger til palltransport systemet vi skal lage.

Her går det unna!

 

Vårt første blogg innlegg!

Velkommen til vår bachelor nettside!

Endelig er tiden her! Nå skal vi jobbe med bachelorprosjektet vårt!

Inne på oppdrag siden finner du informasjon om oppdraget vi har og informasjon om bedriften vi har oppdrag hos.

Om oss siden er kort om hvem vi er.

Under filer siden vil det ligge lenker til diverse filer.

Her på forsiden vil vi legge ut flere innlegg med hva vi holder på med og hvordan vi ligger ann.