Forprosjekt

Vi er godt i gang med forprosjektet. Som er klart for innlevering mandag 20.01.2020. Forprosjektet inneholder introduksjon av gruppen, oppdraget, prosjektplan og gjennomføringsplan.

Utdrag:

Gruppen skal, i samråd med oppdragsgiver Unger Fabrikker og Sintef, utvikle en applikasjon og nettside for visualisering av råstofftanker. Applikasjonen og nettsiden vil ha funksjoner utover visualiseringen. Funksjonene vil være hensiktsmessige i forhold til planlegging ved fylling av råstofftanker, der både Unger administrativt og leverings-ansvarlige har tilgang. Det skal utvikles overvåking av nivået i tanken. For å unngå driftstans ved fabrikken, skal det varsles når nivået er på et satt punkt der det er ønskelig med påfylling. Gruppen vil forholde seg til flere aktører for å løse oppgaven.

 

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *