Gruppen

Håkon Karlsen 28 år gammel, bor i Halden og studerer til å bli dataingeniør ved HiOf. Jeg var et år på utveksling i California i 2019 og ønsker å jobbe innen datasikkerhet. Jeg studerte tidligere Energi og Miljø ved UiT, men valgte etter dette å studere IT. På videregående gikk jeg elektro. På fritiden liker jeg å spille dataspill og se på film og TV-serier.


Tommy Nguyen 21 år gammel fra Moss. Studerer siste året ved HiOf, dataingeniør. Etter endt studie tenker jeg å ta en master innenfor Data Science og AI. Tidligere gått på studiespesialisering med fordypning realfag ved Kirkeparken videregående skole. På fritiden liker jeg å drive med bilde- og filmredigering.


Thomas Antuan Ly 30 åring, fra Moss, Østfold. Studerer dataingeniør ved Høgskolen i Østfold, avd. Halden. Har tidligere gått tømrerfag ved Kirkeparken vgs og byggingeniør ved høyskolen i Oslo og Akershus. Ved siden av skolen går store deler av tiden til å trene på treningsstudio, film, serie og dataspill.


Kristian Midtgård 33 avgangsstudent dataingeniør ved HIOF 2020. Studert ved CSUMB i California. Erfaring fra forsvaret og sikkerhetsbransjen. På fritiden liker jeg å holde meg i fysisk aktivitet, med fokus på utholdenhetsidrett.

 

Thomasal(@)hiof.no Thomas antuan ly 90406528
tommyng(@)hiof.no Tommy Nguyen 94233487
kristimi(@)hiof.no Kristian Midtgård 91819270
hakon.karlsen(@)hiof.no Håkon Karlsen 958 72 110