Forprosjekt

Forprosjektsrapport levert!

Nå har gruppen endelig fått levert inn forprosjektsrapporten! Etter mange timer med å gå frem og tilbake på rapporten, har vi klart å samle det sammen til en oversiktlig rapport. Gruppen har jobbet godt i lag, og er klare for å sette i gang videre med prosjektet.

Hva har vi lært?

Gruppen har nå fått en liten pekepinne på hvordan fremtidig rapport vil utspille seg. Forprosjektet tok lenger tid enn vi hadde estimert, som skyldes av en litt mindre oversiktlig plan for hvordan vi skulle gå frem, samt en treg start på semesteret. Vi har nå en plan for hvordan neste rapport blir, og vil bruke tiden godt til å strukturere oppgavene, og fordele det utover på den tiden vi har.

Det har vært godt med et lite spark i rumpa for å komme i gang, så nå er alle motiverte til fortsette videre på prosjektet, og klør i fingrene etter å kode!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *