Oppdatering

Tar igjen det tapte

En stund siden sist vi ga noen ord fra oss, og nå er på tide å informere dere om de seneste endringene som har skjedd den siste tiden! Vi har kommet godt i gang med arbeidet og hatt litt mye å gjøre i det siste så bloggen har blitt glemt, men fra nå er det slutt på det! fremover kommer det innlegg hver uke for oppdatering av vår prosess.

Frem til nå har vi snekret sammen en backend og en nokså enkel frontend for å skape en visuell fremstilling av vår web-applikasjon til vår oppdragsgiver for tilbakemelding og endringer fremover. Det har blitt brukt mye tid på å lære seg MERN stacken fra alle medlemmene, og har vist gode resultater gjennom applikasjonen.

Når det gjelder skrivingen, har vi vært litt for oppslukt i selve utviklingen av web-applikasjonen så vi har havnet litt bakpå, men det er ikke for sent å ta igjen tiden. Denne uken er satt av til å fokusere på rapporten, men skal selvfølgelig ikke glemme å programmere litt også!

Uenigheter

Litt tidligere i denne måneden har det vært litt uenigheter mellom oss og tidligere veileder som har ført til at vi har fått en ny veileder, Per Bisseberg.  Vi var rett og slett ikke på samme side som førte oss og tidligere veilederen til å skille veier, men det ble ingen sure miner mellom noen parter og begge kom godt ut av dette.

Alle er fortsatt like motiverte og engasjerte for bacheloren, og ser frem til videre arbeid!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *