På rett spor!

Henter oss inn igjen!

Sammen med Per Bisseberg sin veiledning har gruppen klart å ta igjen det vi lå bak på! Planen fremover er å definere gode en-ukers sprinter, der gruppen vil utvikle og skrive rapport samtidig.

Agile utvikling sammen med Treffer AS. 

Sammen med Treffer AS og konstant tilbakemelding på produktet har vi muligheten til å vitne magien til Agile utviklings metodikk. Gruppen har nå definert en MVP (Minimum viable product) i kravspesifikasjonene og er i fullgang med å jobbe med kravene. Kravene blir konstant endret, og før videre utvikling blir det definert en wireframe som tar for seg endringene. Endringene blir diskutert sammen med Treffer AS, der gruppen får nødvendig tilbakemelding . Senere ønsker gruppen å dele produktet med noen av kundene til Treffer AS, der de også skal være brukere av Leadsportalen.

Vi føler vi er på rett spor og vi trer fremover med energi og motivasjon!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *