Virus skaper problemer

En hektisk periode

En liten stund siden siste innlegg ettersom at vi er i en litt kaotisk periode på grunn av COVID-19, så bloggen har blitt lagt litt til side. Nå nærmer gruppen seg å komme inn i en stabil arbeidsprosess igjen, og da er det på tide med et nytt blogginnlegg!

Den siste tiden har det blitt lagt stor vekt på å gjøre ferdig analysen. Nå har gruppen fått den ferdigstilt, og etter noen endringer har vi også fått den godkjent! Utviklingen av webapplikasjonen har bydd på noen problemer, men det går fremover!

COVID-19

Vi var inne i en god arbeidsflyt en stund frem til viruset sakte men sikkert vokste i Norge. Dette har påvirket gruppen i stor grad. Etterhvert som faren for smitte økte ble alle skoler i Norge inkludert HiØ stengt, og vi hadde ikke lenger tilgang til grupperom som vi hyppig brukte til gruppemøter, veiledingsmøter og et sted å arbeide generelt.

Alle møter ble da flyttet til verktøy som Discord og Microsoft Teams. Rett før første veiledingsmøte fikk vi beskjed om at veilederen vår hadde blitt syk, og det var uvisst om han kunne fortsette som veileder. Vi venter på en beslutning angående dette, og vil få svar i løpet av uken. I tillegg til dette så har også en av oss blitt testet positiv for viruset.

Alt dette har medført at arbeidsmotivasjonen har vært litt nede den siste tiden. Etter å ha kommet litt inn i de nye rutinene stiger motivasjonen igjen, og vi skal gjøre det beste ut av en vanskelig situasjon!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *