Vanskelige forhold

Smitte og utsettelse

I disse dager er det vanskelige forhold for oss alle som blir påvirket av dette viruset. Dagene starter og slutter i hjemmet hvor du både jobber, spiser, trener og sover, og det fortsetter dag etter dag og føles som en evig sirkel. Skolen har vært stengt i over 2 uker nå, men det føles som om det har gått 1 måned. Motivasjon og arbeidsmoral blir noe påvirket av dette siden arbeidet utføres hjemme hvor du har alt annet som kan virke mer spennende enn det som faktisk er viktig å utføre. Gruppen har følt sterkt på dette, og vi prøver så godt vi kan på å opprettholde en god kommunikasjon mellom hverandre slik at arbeid fortsatt blir gjennomført. Men for 1 uke siden ble et gruppemedlem bekreftet smittet av COVID-19 viruset. Dette har da påvirket gruppen på den måten at vi har nærmest vært et medlem mindre i en liten periode nå. Da vi fikk høre at gruppemedlemmet var bekreftet smittet, tok vi raskt kontakt med bachelor ansvarlig som igjen tok dette videre til ledelsen. Hendelsen ble håndtert på en veldig seriøs og god måte av skolens bachelor ansvarlig og ledelse.

Bacheloren har allerede blitt utsatt for alle studenter med 2 uker, som gir oss en mulighet til å ta igjen det tapte. Men vi har fortsatt satt oss et mål om å kunne bli ferdige og levere oppgaven innen den originale tidsfristen.

En god nyhet

Selvom gruppen har blitt utsatt for viruset og arbeidsprosessen har blitt noe svekket, har vi endelig klart å fullføre MVP(minimum viable product) for applikasjonen. Det som har gjenstått er Innlogging for selve applikasjonen. Vi har benyttet noe som heter AWS Cognito, som er et relativt ukjent teritorium for gruppen, og har skapt litt problemer for oss. Men nå har den endelig blitt utført og vi har en veldig sikker innlogging for vår applikasjon.

Videre arbeid

Arbeidet fremover er i hovedsak rapporten som vi er godt i gang med. Vi har også nå muligheten for å kunne stilsette applikasjonen litt, så den kan endelig bli helt ferdigstilt og klar for testing. Hele prosessen har fort blitt litt tyngre på grunn av COVID-19, men det holder oss ikke igjen.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *