Turbulens før Påske.

Hei, vi er tilbake med enda en oppdatering på bachelor prosjektet vårt!

Leadsportalen har sett en fremgang i form av en log in funksjon der kudos går til Emil Pettersen. Gjennom utalige guides på youtube og hardt arbeid har han klart til å lage en sikker og vel fungerende log in for leadsportalen.

Allikevel har gruppen opplevd motstand i den siste tid. Ved å se at ting tar enda en uforventet sving, dette førte til en rekke uforutsatte konsekvenser. Mindre motivasjon, drastisk endring i arbeidsvaner og hyppige endringer i både bacheloren og andre fag. Dette skaper usikkerhet og unødvendig stress i kombinasjon med ytre, ukontrolerbare krefter blir det bare en bombe av konsekvenser gruppen ikke var forberedt på.

Dette førte til et krise møte, der vi igjen er nødt til å takke vår fantastiske veileder Per Bisseberg. Gruppen har bestemt seg for å ta seg ordentlig fri i Påsken, men før dette har vi laget en kjøre plan for etter påske der vi tjuvstarter på Mandag. Det er god tone i gruppen og alle er motiverte til å fortsette og få på plass prosjektet.

Corona skapte uforventet turbulens som enda engang gruppen skal klare å komme seg over. Dette har vært en svingete bachelor med hendelser vi aldri tenkte oss skulle skje i det vi startet på prosjektet, heldigvis jobber gruppen sammen gjennom dette og alle er likesinnet.

 

– Mateusz Marek Grybos

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *