Tilbake til arbeid

Da var det tid for en ny oppdatering!

Etter å ha tatt en veldig nødvendig påskeferie har gruppemedlemmene ladet batteriene ved å koble helt fra, og er nå klare for å sette i gang med arbeid igjen! Så langt virker det som at påskeferien hadde en svært god effekt på gruppen. Dette er godt synlig i effektiviteten i arbeid, og svært mye har blitt gjort på kun 2 og en halv dag med arbeid. Rapporten fyller seg mer og mer ut for hver dag som går, og det lover godt for fullføringen av prosjektet.

Forhåpentligvis vil det ikke dukke opp mange flere vanskeligheter gruppen må overkomme, og vi kan fortsette å jobbe godt. Alle gruppemedlemmene er motiverte og klare for å jobbe hardt fremover.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *