1 måned igjen!

Status

Nå har vi kommet godt inn i oppgaven og er på god vei mot en rapport som nærmer seg innholdsvis ferdig. Selvom det kanskje ikke gjenstår så vanvittig mye innhold, så betyr det likevel ikke at vi nærmer oss en komplett rapport. Vi har fått en veldig god rutine i hverdagen, og det produseres mye hver dag som gjør rapporten bedre og bedre. Med konstruktiv og god tilbakemelding fra vår veileder, hjelper det oss med å nærme oss et bedre og mer komplett rapport.

Eksamensperiode

Nå som Mai nærmer seg og eksamensperioden er rett rundt hjørnet, har vi kommet oss i god rute til å klargjøre rapporten og applikasjonen. Frem til 8. mai, er det planlagt at både applikasjonen og rapporten skal være ferdigstilt. Dette gjør vi for å kunne ha muligheten til å gjøre ferdig rapportens struktur, og rette opp i feil og mangler som kan fort ta lengre tid enn man tror.

Videre arbeid

Videre fremover nå blir det å produsere det som mangler innholdsvis i rapporten og få ferdig applikasjonen. Veiledningene fremover blir det lagt mye vekt på å få rettet opp i strukturen, samt gå over skrivefeil og setningsoppbygninger. Dette er en lang prosess, men også veldig nødvendig prosess.

 

Alt i alt er jeg personlig stolt over hva vi som gruppe får til selv i disse Korona tider, og at vi alle klarer å holde ut. Det er snakk om litt over 1 måned igjen til Bachelor oppgaven skal leveres inn, og vi kan si det sånn at det har vært en rar og spesiell periode, men også veldig lærerik.

 

Hold ut og bli hjemme!

 

Mvh Even Svoren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *