En liten oppdatering!

Mye progresjon på prosjektet har blitt gjort siden siste innlegg.  Gruppen startet tidlig å bygge dataset ved å filme store mengder film av ulike personer, som utfører de ulike armbevegelsene som skal bestemme hvor eller hva enheten skal gjøre. Filmene er filmet via det integrerte kameraet som er festet på vår Turtlebot, Waffle PI.

Videre har gruppen kodet opp et Python program som går gjennom mappen hvor filmene er lagret, og for vær film genereres det store mengder bilder som vi tilslutt prosesserer, navngis og benytter i det endelige datasettet. Etter å ha testet datasettet og laget flere ulike modeller, har vi klart å fått til et resultat på over 90% nøyaktighet.

Ellers har gruppen komet godt i gang med hovedrapporten hvor vi har skrevet en del om både ROS (Robot Operating System), maskinlæring og de ulike rammeverkene som finnes innen området.

Som alltid fortsetter vi å utforske akademiske papir og kilder. Motivasjonen for videre arbeid er på topp.

 

sanderlh