Korona har kommet til Norge…ūü§ß

Den siste uken fikk vi vite at all korona viruset har truffet Norge for fullt.. Dette etterfulgte fort med at alle skolen og de fleste offentlige m√łteplasser har blitt stengt eller redusert sin kapasitet, inkludert v√•r skole hvor vi gjennomf√łrer denne oppgaven, H√łgskolen I √ėstfold.

Viruset har gjort at det vanskeligere √• jobbe sammen som gruppe. Med tanke p√• at vi vil f√łlge de anbefalte tipsene for √• redusere sjansen p√• √• f√• viruset eller spre det videre, blir det mindre arbeid sammen. Heldigvis for oss har vi dannet gode rutiner n√•r det kommer til kommunikasjon og arbeidsverkt√ły som Slack og Trello. Ved √• bruke disse, sammen med litt ekstra press p√• oppdateringer av hva alle jobber med g√•r det fint √• fortsette arbeidet med oppgaven som f√łr.

Ellers har vi funnet en m√•te som lar oss bygge mer kompliserte / varierte datasett. Dette blir gjort ved √• ta i bruk en ¬ęgreenscreen¬Ľ som bakgrunn, som deretter kan digitalt modifiserer slik at det kan se ut som bildet ble tatt i en skog eller ved en fjellveg.

Når det kommer til Roboten, har gruppens progresjon stått noe stille. Temaet er komplisert og det er lite med virkelig gode ressurser via nett som kan bistå med problemet. Vi fikk nylig flere tips og eksempel filer fra Kim hos FFI, og satser på at vi kan få noe fremgang de neste dagene ved å se på disse.

Som alltid jobber vi sakte men sikkert på hovedrapporten, og flere gode sider med stoff blir produsert. Vi satser på at korona viruset forsvinner veldig raskt og at vi kan gå tilbake til normale rutiner.

 

sanderlh