Corona virus

Corona viruset har truffet Norge for fullt og dette vil påvirke fremgangsmåten på prosjektet videre. Hvordan er fortsatt noe usikkert, men prosjektgruppen skal prøve å gjøre best mulig ut av situasjonen. Etter pålegg fra regjeringen har alle skoler i Norge stengt dører, og anbefaler alle som har mulighet og jobbe hjemme ifra og ikke samles.

Prosjektgruppen vil fra nå av jobbe hver for seg og ha møter over skype. Dette gjelder også møter med veileder og oppdragsgiver. Siden gruppen nå er i prototype fasen, gjør situasjonen arbeidet fremover noe vanskelig da prosjektgruppen må ha tilgang til verktøy som er på skolen for å få lage en fungerende prototype. Dette skal vi undersøke med skolen om eventuelle muligheter for å få tilgang til det vi trenger for å videreutvikle prototypen. Det samme gjelder så klart testing fasen, hvor planen var og teste prototypen med barn på MakerSpace kodeklubben, Insperia og andre arenaer som samler flere mennesker. Som situasjonen er nå er alle disse avlyst/stengt. Vi vil prøve å komme med alternative måter å få testet prototypen underveis.

Det viktigste nå er at vi alle tenker på helsen og gjøre så godt vi kan for å stoppe spredningen av viruset.

 

michelh