Hoveddokument første versjon

Første del av hoveddokumentet ble levert til faglærer, oppdragsgiver og veileder den 09.03.20. Her skulle alt av struktur på dokumentet og analyse delen være klar slik at de kunne se hvordan prosjektet lå an og gi oss tilbakemeldinger om ting som burde endres eller legges til i dokumentet for at det skal bli så bra som mulig.

Gruppen har jobbet godt underveis siden start og både strukturen og analysen delen var klar for innlevering. Siden vi har jobbet i et godt tempo hele veien har prosjektet også kommet lenger enn det som var kravet for første innlevering, da gruppen nå er i gang med prototyping.

Vi fikk tilbakemeldinger om mindre endringer på dokumentet, som gruppen ordet opp i og leverte på nytt. Denne gangen var det tipp topp tommel opp og ingen punkter som burde bli rettes opp.

For å lese hele første versjon av hoveddokumentet for prosjektet klikk på linken under.

BO20-G39_Del1_Versjon2

 

michelh