Om oss

Etter tre år ved Høgskolen i Østfold har prosjektgruppen hatt flere fag som vil komme til god nytte i prosjektperioden. Prosjektgruppen vil kunne utnytte det de har lært i fag som blant annet Brukerorientert Design, Design Metoder, programmering, 3D modellering og Grafisk Design. Prosjektgruppen vil også ha mulighet til å videreutvikle evnene sine samt lære nye metoder og teknikker i løpet av prosjektperioden. 

 

Michelle Husebye

Digitale Medier og Design

Telefon: +97740601

E-post: michelle.husebye@hiof.no

Michelle går tredje året på Høgskolen i Østfold, å er på sitt siste semester i en Bachelor i Digitale Medier og Design. Hun er glad alle oppgaver som kan løses på en kreativ måte og liker en utfordring. Michelle er glad i grafisk design, 3D modellering, programmering og kunne bruke forskjellige design prosesser for og komme på en kreativ og god løsning på problemer. Hun er også glad i spill både spilldesign og spillutvikling er noe hun kunne tenke seg og jobbe med etter endt studie. Hun er opprinnelig fra Fredrikstad, men bor for tiden i Halden for å studere. Etter endt studie ønsker Michelle å gå videre i jobb, innenfor det hun har studert på Høgskolen i Østfold og som hun kan få bruke ferdighetene hun har lært der.

 

 

Pål Stian Knutsen

Digitale Medier og Design

Telefon: 98604448

E-post: paalskn@hiof.no

 

Pål er på sitt siste semester av sitt bachelorstudie «Digitale Medier og Design» ved Høgskolen i Østfold. På disse årene har han fått muligheten til å utfordre seg selv kreativt, praktisk og akademisk med mange forskjellige type medier. Pål er fra Fredrikstad, men bor i Halden i forbindelse med studiene sine. Han er også ansatt hos KRONOS TITAN AS hvor han jobber som Client Service Analyst for IT avdelingen i bedriften. Denne jobben trives han godt med og skal fortsette i etter endt bachelor.

 

 

 

Solveig Styve Kulseth

Digitale Medier og Design

Telefon: +47 473 57 063

E-post: solveiku@hiof.no

Solveig fullfører for tiden sitt tredje år av bachelorstudiet «Digitale Medier og Design» ved Høgskolen i Østfold. I løpet av de siste årene har hun fått muligheten til å kombinere kreative egenskaper og digitale ferdigheter på flere artige måter. Solveig er opprinnelig fra Stavanger, men er for tiden bosatt i Halden for å fullføre bachelorstudiet. Etter bacheloren ønsker hun å fortsette med masterstudium med fokus på brukeropplevelse.

 

 

Oppdragsgiver: Susanne Stigberg (hiof)

Prosjektets veileder: Børre Stenseth