Particle sensors in wild part 2

Hei og hallo, bloggen!

Datoen var 27.03 som vil tilsi at det har nå gått tre uker siden sist vi først hang opp luft-sensorene for å begynne med innhentingen av data. I følge skjemaet vårt var dette dagen  vi skulle få flytte sensor nummer to, nye 50 meter unna veien. Som vil tilsvare 100 meter totalt. For at vi skulle få hentet/flyttet sensor to, så måtte vi på nytt få tak i en stige. Noe vi tenkte skulle bli en enkel oppgave. Vi kunne ikke ha tatt mer feil. På grunn av den situasjonen vi befinner oss i nå(pandemi), så ble det å få tak i en stige mye vanskeligere. Det ble mye fram og tilbake med å finne ut av hvem vi kunne få lånt en stige av. Det var utfordrende siden vi i første omgang ikke fikk tak i vaktmesteren som vi lånte stige av første gang vi skulle henge opp sensorene. Etter dette opprettet vi kontakt med arbeidsgiver for å høre om det var noe han/kommune kunne hjelpe oss med. Han hadde noen forslag, men dette ble litt vrient for gruppen å få gjennomført. Etter mye om og men så fikk vi tak i vaktmesteren.  Dette var herlig, siden nå kunne vi gå videre med oppgaven vi hadde. Etter vi hadde fått lånt stigen vandret Jens og Thomas ned til byen med stigen. Kajsa fikk dessverre ikke deltatt på utflukten pga forkjølelse og valgte derfor å bli hjemme.

Vi valgte også å ta noen bilder av turen, for å vise fram utførelsen samt vise at våren har endelig kommet!

     

 

 

 

 

thomabk