Bedriftsbesøk på Øra

Humlekjær og Ødegaard AS – 12.02.2020

Vårt første bedriftsbesøk landet hos Humlekjær og Ødegaard AS, en lokal bedrift i Fredrikstad med totalleveranse innen avfallshåndtering som hovedfokus. Her ble vi møtt av administrasjon- og logistikksjef Magnus Larson, som kunne gjennom et intervju forteller om forholdene rundt bruk og håndtering av diverse typer konteinere.

Konteinere hos Humlekjær og Ødegaard AS
Konteinere hos Humlekjær og Ødegaard AS

Her fikk vi tak i mye nyttig informasjon, samt at vi utførte ønskede målinger på et utvalg av standardkonteinere og baskets.

Vi brukte et skyvelære til å utføre målinger

Målingene ble notert i et skjema. Senere diskuterte vi resultater fra målinger og informasjon fra intervju, og drøftet rundt aktuelle plasseringer for sensorbraketten som vi skal lage.

 

Andersen og Mørck AS – 19.02.2020

Uken etter besøket hos Humlekjær og Ødegaard AS var det klart for et nytt besøk, denne gangen hos Andersen og Mørck AS, et logistikkselskap som bl.a. håndterer transport av konteinere.

Fra havneområdet hos Andersen og Mørck AS

Vi ble tatt i mot av leder ved konteineravdelingen, Vibeke Jensen, som gledelig stilte til intervju. Vi brukte så tiden til å gjøre målinger, inspisere ulike konteinertyper og dokumentere med bilder.

Skjermdump av innlegg på Instagram (https://www.instagram.com/andmork/)