Paxster Cargo Swap

Pakkeburet når det står i et Paxster Cargo skap.
Pakkeburet når det står i et Paxster Cargo skap.

Vi har kommet oss gjennom 3D-modellering og styrkebergeningsfasen, og driver i skrivende stund finpussing på rapporten. Dessverre ble det ingen prototype på oss i år pga. corona, så i stedet har vi tatt litt tid til å rendere ut noen bilder. Paxster har gitt klarsignal for å skrive offentlig om oppgaven, så vi presenterer første utkast til Paxster Cargo Swap.

Paxster Cargo Swap buret utslått.
Pakkeburet når det står i et Paxster Cargo skap.

Vår oppgave har vært å utvikle et bur som skal redusere tiden det tar å pakke om en Paxster fra en time til et par minutter. Pakkeburet låses fast bak i Paxsteren, og dørene dennes skyves inn på sidene for å få tak i pakkene, så er det bare å kjøre ut neste runde. Når buret ikke er i bruk kan det slås sammen og stables i lengden (se bildet under).

Sammenslåtte og stablede Paxster pakkebur.
Sammenslåtte og stablede pakkebur.