Planlegging fabrikkbesøk

Hei, da er påskeferien overstått og vi har satt oss veldig inn i hulldekker som etasjeskiller. Vi har funnet litteratur og hatt mange samtaler med både intern veileder gjennom skolen og ekstern veileder i Contiga AS.

På torsdag får vi endelig reist på fabrikken til Contiga AS i Moss for å se på produksjonen av hulldekker. I den anledning har vi gjort ferdig beregninger og gjort ferdig Excel arket. Vi skal da kunne sammenligne beregningene våre og faktisk deformasjon. På fabrikken vil vi få mulighet til å se på hvordan Contiga AS produserer hulldekker. Det vil da komme nytt innlegg etter vårt fabrikkbesøk der vi forklarer litt av prosessen til produksjonen av hulldekkene til Contiga AS.

Vi gleder oss til å se fabrikken og produksjonen til Contiga AS i Moss og ikke minst hverandre. 🙂

 

henriah