Nye målinger på fabrikk

Da har vi vært på fabrikken i Moss for andre gang!

Dagens dato er 29.04.2021. Denne gangen var vi mer erfarne. Vi kunne hva vi skulle måle og hvordan vi burde gjøre det.

Det ble tatt fokus på hulldekker på høyden 265mm, og målinger av denne type hulldekket. Det ble tatt målinger av 13 forskjellige hulldekker som hadde ulike spennvidde og produksjonsdato. Noen var produsert en dag før, mens andre hadde lengre alder. Resultater av målinger ble sammenlignet med hverandre og det ble diskusjon om differansen i pilhøyder til målte hulldekker, samt å få svar av veileder på det vi lurte på.

Det var fortsatt strenge koronatiltak på dette besøket også. Derfor fikk vi dessverre ikke lov til å komme inn i produksjonsområde.

Følgende bilder viser Emil mens han tar målinger. En av målingene er i enden, mens den andre er i midten.

 

De to øverste hulldekker i etterfølgende bilde er to hulldekker som ble produsert på samme dag. Disse er to deler av et 120 m langt hulldekket som er kappet i to like lengder. Målinger til disse to hulldekker ga akkurat samme pilhøyde (13 mm.)

 

 

muhammma