Møteaktivitet

For å følge hverandre opp riktig og deligere oppgavene likt mellom hverandre bestemte vi oss for å ha en konstant ukelig digital møte internt med gruppen for å se hvordan vi ligger an. Møte invitasjon blir sendt av gruppelederen, Mjahed Babawat på epost. Vi holder oss også aktive på Facebook hvis det skulle være noe.

Takket være fantastisk veildening og fabelaktig hjelp fra Amiblu Technology AS, har vi digitale møter med bedriftens veileder minst 1-2 ganger hver uke for å rettlede oss med oppgaven og problemstillingen. Dette er noe vi håper på å fortsette med til vi nærmer oss slutten av hovedoppgaven.

Når det gjelder gruppens hoved veileder fra høgskolen, så har vi digital møter med han etter en viss milepæl for at han kan se hva vi har gjort og holde oss på riktig spor.

 

mjahedmb