Et avsluttende oppsummeringsinnlegg før levering

Det har skjedd mye siden forrige innlegg. Vi fikk samlet oss i en hage for å ta målinger på en 153 meter lang koaksial kabel. Vi sammenliknet da 3 forskjellige instrumenter på kabelen på trommel, utstrakt og kveilet opp med 1 meter store kveiler. Grunnen til å gjøre disse målingene var å undersøke påvirkningene kveiling hadde på målingene. Legger ved et bilde fra dagen:Gruppen samlet i hagen for å måle koaksialkabelFotografen selv ble dessverre ikke med på bildet, men vi fikk nyte en solskinnsdag før alt regnet kom i starten av mai.

 

Etter måledagen har fokuset vært mest på skrive rapport. Vi ble satt i kontakt med RISE som er den svenske versjonen av justervesenet her i landet. Det møtet var veldig verdifullt for rapporten vår og ga dypere forståelse av målinger og påliteligheten til disse.

 

Nå har vi egentlig bare siste uka igjen. Tenker vi ligger greit an i forhold til å bli ferdig med rapporten. Håper alle andre gjør det greit, takk for oss!

Dette innlegget ble publisert i Statusoppdatering. Bokmerk permalenken.