I full gang

Dagene flyr og nå er vi plutselig i mars! Siden sist har vi startet på fult med oppgava, og allerede komt et godt stykke i tunnelen. Noen av fagområda er til og med, så sei ferdig.

For å få bedre flyt i oppgava har vi delt fagområda opp blant oss, slik at alle i gruppa har noe å gjøre til enhver tid. Da noen fagområder går litt over hverandre, blir det en del samkjøring av f.eks. merkering og plassering.

Vi har klart å få det til slik at vi nå sitter samlet, slik at samkjøringa går suverent. I motsatt ende ser ikke korona situasjonen til å bli noe bedre dei neste vekene, så vi har belagt oss på hjemmekontor igjen.  Det hender vi støtter på noen problemer underveis, men det lar oss ikke stoppe når vi kan hjelpe hverandre. Og ikke minst har vi så behjelpelige veiledere fra Rambøll, som er bare et tastetrykk unna.

 

josteijb