Oppdragsgiver – Rambøll AS

Det er nå en måned igjen av prosjektet, og vi må få takke vår oppdragsgiver Rambøll, Oslo, for muligheten. Prosjektet har vært utrolig spennende og veldig nyttig, og vi har lært masse vi kan ta med oss videre inn i bransjen. Rådgiver fra Rambøll har vært til god hjelp gjennom prosjektet, og stilt opp når vi har trengt det. Mer fornøyd kunne vi ikke vært!

Vi ønsker å gi en shoutout om vår oppdragsgiver, ettersom vi er så fornøyde.Om oss - Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver og et ledende miljø innen rådgivning og prosjektering med 1600 ansatte verden rundt. Rambøll ble startet for 75 år siden av to ingeniører som turte å tenke annerledes. Siden den gang har de vært en pådriver for helhetlige og bærekraftige løsninger som skaper bedre byer og steder å bo – til glede for de som lever i dag og de som kommer etter oss.

Vi må få gratulere Rambøll som første norske virksomhet, og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden, som har blitt sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål.

 

 

carolisc