Test

EXPO presentasjon

Klikk på bilde for å gå til pdf versjon

 

Bilder fra Mock-up & Prototyping

 

Presentasjon av Konseptene

Gruppen har designet ulike konsepter som oppfyller ulike krav i kravspesifikasjonen. Nedenfor er en bildefremvisning av de ulike konseptene samt noen tekniske løsninger. 
Presentasjon av konsept esker

 

Kravspesifikasjon

For å jobbe videre mot konseptfasen, laget gruppen en kravspesifikasjon som omhandler krav fra oppgavebeskrivelsen, samt idéer og løsninger fra idéfasen.

 

Idéfasen godt igang

Diverse skisser stødd på en pult

Idé- & Konseptfasen er godt igang med skisser, rendering og 3D-modeller. Vi er snart klare til å vise konseptene. vi forventer at det kreves endringer og nye konsepter etter neste møte. ettersom vi da forhåpentligvis har spisset ned hva slags løsning Oppdragsgiveren ønsker konkret.

 

Første møte med oppdragsgiver

Fredag 12. Februar. Her ble oppgaven diskutert, og ønskene til oppdragsgiver ble notert ned. For å ikke begrense gruppen, ønsket oppdragsgiver å gi et stort rom for tolkning av oppgaven på bakgrunn av deres ønsker og begrensinger. Dette vil videre bli avgrenset i bachelor oppgaven, og de ønsker i førsteomgang at gruppen skal tenke kreativt for å fremme disse forslagene i et senere møte.

 

Bacheloroppgaven

Gruppens oppgave er å designe en serie esker som passer til en vid rekke produkter, òg som kan flatpakkes for å bespare plass under lagring og transport. Og derved også spare miljøet ved å redusere utslipp som følge av frakt. Utfordringen kommer da Rikter Svendsen Lager esker av svært høy kvalitet, derav stilles det høye krav til utseende og konstruksjon. Ettersom esken blir som en forlengelse av produktet. Eskene sørger for mye av førsteinntrykket og alt av produkt-opplevelsen før konsumenten får følt på selve produktet. 

Gruppen håper å sublimere sortimentet til Rikter Svendsen med spennende og plassbesparende esker, som åpner opp nye produktkategorier. Standardiserte esker vil også hjelpe nye kunder ved å redusere kostnad og unngå at kunden trenger spesifisere hvert material i konstruksjonen. Samt gjøre det mulig for kunder å kjøpe esker på løpende fot.