Det er både på godt og vondt at den praktiske delen av prosjektet er fullført. Det har vært en spennende tid med SVV og deres sensorer ved Hafslund trafikkstasjon. Vi ser tilbake på en prosess som har bestått av godt samarbeid, store undersøkelser, interessante metoder og gode diskusjoner.
Gjennom den praktiske delen har vi vært i dialog med 270+ eksterne personer som vi har innhentet informasjon fra, og ca 40 interne representanter fra SVV. Det har vært mye data å bearbeide, men sammen med SVV er vi trygge på at de problemene vi har kommet frem til er reelle å ta tak i. Dette har vært et interessant prosjekt fordi vi har måttet gå veldig bredt ut for å se de ulike perspektivene fra alle interessent grupper. Dette ble grunnlaget for forbedrings arbeidet med A3.
Det ble totalt tre workshops, og ikke to som vi hadde planlagt til å begynne med. Engasjementet var større enn forventet, og det ble gode og lange diskusjoner som vi mener er viktig å la seg utfolde. Workshopene har vært veldig kreative og morsomme, og gitt oss gode resultater som vi har utarbeidet i A3-rapporten vår. Vi har god tro på at våre resultater av A3-metoden er til god nytte for Hafslund trafikkstasjon.

Skjermdump av Gap-analysen

Skjermdump av Workshop (A3)
Med gap-analysen og A3-metoden utført, konkluderer vi dermed vårt praktiske arbeid i dette prosjektet som fullført. Det er trist at denne delen er over, for den har vært veldig interessant og lærerik. Vi vil takke alle fra SVV, og vi vil rette en spesielt stor takk til trafikkstasjonen ved Hafslund for å har vært så imøtekommende og behjelpelige gjennom denne perioden.
Vi ser frem til å kunne levere bacheloroppgaven og at SVV får et stort utbytte videre, slik at de kan drive med kontinuerlig forbedring.
Den neste delen i prosjektet blir nå teoretisk, og vi gleder oss til å fullføre dette.