Bachelorpresentasjon

Nå går min bachelorperiode mot slutten, og med dette skal jeg presentere mitt prosjekt.

Under så legger jeg med en liten oppsummering i form av en videosnutt av mitt bachelorprosjekt, før jeg vil gå mer i dybden på dette prosjektet til Tirsdag under presentasjonen min. Denne videoen legger jeg her:

 

Om du er interessert i å vite mer om prosjektet, så skal jeg presentere dette klokken 12.30, tirsdag 15.juni. Link til dette ligger her:

Mathias Hjørnegård is inviting you to a scheduled Zoom meeting.

Topic: My Meeting
Time: Jun 15, 2021 12:30 PM Oslo

Join Zoom Meeting
https://us05web.zoom.us/j/85464591651?pwd=QnloUkNaWTlTV1BDMG84eGxnNHZGZz09

Meeting ID: 854 6459 1651
Passcode: 4rcb1Q

 

 

 

Introduksjon til Bacheloroppgaven

Siden Januar har jeg arbeidet med min bacheloroppgave i samarbeid med Coop Norge Eiendom AS (CNE). CNE er et heleid datterselskap i Coop Norge-konsernet, og jobber med kjøp og salg, utvikling og forvaltning av eiendom, ved interesse for Coop. Mitt prosjekt er et prosjekt som har fått navnet «Skjettentoppen» og befinner seg naturligvis på Skjetten i Lillestrøm kommune. Dette er et samarbeidsprosjekt med entreprenørselskapet Ø.M Fjeld Utvikling AS (ØMF) hvor CNE og ØMF eier 50% hver av selskapet.

Jeg skal ved hjelp av faget «organisasjonsutvikling» og metodikken «læringshistorie» dykke dypere inn i prosjektet til CNE og ØMF. Dette gjøres ved å se på historielinjen i prosjektet, både ut ifra utbygger sin side, men også ved hjelp av offentlige kommunale dokumenter, lokalbefolkningen, avisartikler m.m. Ved bruk av denne metodikken har jeg som mål og ønske å finne interessant informasjon for både meg selv, men også CNE og ØMF som de kan ta med seg videre i fremtidige eiendomsprosjekt.

Link til Skjettentoppen:

Velkommen til Skjettentoppen | Et boligprosjekt av Ø.M. Fjeld Utvikling AS

Bilde av fremtidig tiltenkt bygg:

Image preview

 

– Mathias Hjørnegård

 

 

 

 

Bacheloroppgave for Coop Norge Eiendom AS

Testskriv for fremtidig post