Hvem er vi?

Hvem er vi, og hva ønsker vi å få ut av denne bachelor oppgaven?

Dennis Venås

Jeg er en 24 år gammel mann som nå bor og studerer i Fredrikstad.
De siste årene har jeg lært enormt mye gjennom studiet Innovasjon og Prosjektledelse ved Høgskolen i Østfold. Studiet har spesielt gitt meg en dypere forståelse for hvordan man kan koble det praktiske inn i det teoretiske. På denne måten har jeg utviklet en evne til å forstå mine tidligere erfaringer og roller i yrkeslivet.
Gjennom Bacheloren vi nå skal foreta oss har jeg store ønsker om et solid læringsutbytte jeg kan ta med meg videre inn i livet. I tillegg ønsker jeg å prestere godt, både teoretisk og praktisk.

Sander Olsen

Jeg er en student som er på det siste halvåret av en bachelor utdanning i innovasjon og prosjektledelse her på høgskolen i Østfold. Jeg er en engasjert student som har jobbet i forskjellige fagområder siden jeg var 15år. Disse fagområdene varierer fra å stå i kassen på Hageland til og jobbe som kjemikalie tapper hos Reichhold, pluss alt imellom. Jeg vil si at styrken min som kommer godt med i dette oppstart prosjektet er at når jeg først bestemmer meg for at noe skal skje, vil pågangsmotet mitt sørge for at det blir tilfelle.

Shpetim Shosholli

Jeg er 22 år gammel, og bor i Fredrikstad. Etter over 2 år ved studiet Innovasjon og prosjektledelse ved Høgskolen i Østfold har jeg opparbeidet en god del erfaring i å lede prosjekter, styre prosesser og se en mer helhet i det arbeidet som gjøres. Jeg har også erfaringer fra arbeidslivet som industrimekaniker, og ser på meg selv som en ryddig, engasjert, arbeidsvillig og gjennomtenkt person.

I dette Bachelor prosjektet vi nå skal utføre ønsker jeg å kunne anvende det teoretiske jeg har lært i et praktisk prosjekt. Det er også viktig for meg å legge inn ett godt arbeid både i den teoretiske og praktiske delen av prosjektet.