Møt Marion!

Noe av det beste jeg vet med prosjekter er menneskene, så vi fortsetter introduksjonene!

Struktur møter arbeidsjern i en introvert skravlesjuk hundeelskende pakke. Med en egenskap til å skape system og orden blant selv de mest rotete av oss finner Marion en måte å navigere mellom perfeksjonisme og sympati. Om du skulle være så heldig å få arbeidet ditt vurdert av henne, skriver du fort om halvparten av den, men du smiler mens du gjør det.

Marion har i løpet av disse 2,5 årene levert til gull, igjen og igjen og igjen. Dette på tross av 2 x 100% studier, oppdra 2 firbeinte og en haug med andre prosjekter som f.eks forprosjektet til denne bacheloroppgaven. Vi måtte lete etter tidsmaskiner og ekstra timer når hun viste frem ny strikkede gensere i mellom alt annet…

I teamet er Marion flink til å la seg bli hørt med en magisk egenskap til å holde seg til saken. Kvaliteten på arbeidet kommer først og veien dit skapes med ærlighet. Og om du skulle finne på å spørre, så er design definitivt en viktig del av rapporter (ta det fra en som spurte…).

Marion søkte innovasjon og prosjektledelse (IPL) i søken om gründerdrømmen. Hun ønsket å skape den rundt hundene sine og lage et personlig lite univers av hunder. Drømmer endrer seg dog på veien og Marion har blitt introdusert for UX-design og begynte like godt å studere UX i tillegg til IPL. Valget av Blått Oppdrag som bachelor finner vi nok i nysgjerrigheten til Marion og hun sier selv at tanken på å la havet teste teorien og se hvordan det faktisk funker i praksis styrte valget hennes.

Imellom studier, hunder, samboer og strikketøy finner du henne slurpende på cola og carbonara gråtende foran Løvenes Konge (Ja særlig… Marvel Endgame more like it!). Men det er fint lite som slår Thelma og Taro (hundene) i fullt firsprang i hundeparken.

Marion er et arbeidsjern av de sjeldne og er detaljorientert etter note. Hun gir oss en struktur vi ikke kan være foruten og hun elsker å le av våre elendige vitser.


Ofte hørt: «Vet dere hva Thelma gjorde?! [Sett inn stolt hundemammaøyeblikk historie (tidshorisont: mer enn 5 minutter)]

Også ofte hørt: «Jeg laga en gantt jeg!»

Favorittbok: (Stian! Du vet det finnes folk som ikke liker å lese?!) Looking for Alaska – John Green 

 

stianhm