Møt Stian

Sist men ikke minst er det Stian sin tur ut i ilden. Hvis vi kommer gående så er det garantert han du hører først. Du møter han sjeldent med noe annet enn et bredt smil om munnen og alltid et svært «HÆLLÆ!». Stian er også selvutnevnt «pappaen» i gruppa. Han passer på at resten av gruppa får i oss næring og ikke minst kommer oss opp til riktig tid på morgenen.  

Stian er kaninen (vegetarianeren) i gruppa. Han kommer stadig med nye fascinerende oppskrifter og har alltid noe godt på lur til lunsj. Hvis du virkelig skal imponere Stian med mat må du servere curry gryte med kikerter og linser. Det er klart favoritten til bestefar.   

Etter lange intense dager med prosjektplanlegging, idemyldring og diskusjoner, drar Stian rett hjem for å være med familien sin. To små troll og en herlig kone som finner på alt mulig gøy. Når småtrolla har lagt seg så lener Stian seg tilbake i sofaen med fruen og nyter en god film, helst Batman, Iron Man eller egentlig en eller annen film som slutter på «…man».  

Innovasjon og prosjektledelse var midt i blinken for Stian. Etter å ha vært i barnepermisjon og tid for å reflektere, fikk han en ny gnist og en vilje til å være med på endringene som skjer i verden og fremtiden. «For meg ble det logisk at verden kom til å møte store utfordringer i møte med klimaendringene og konsekvensene som følger.» Så da falt valget naturlig nok til en linje hvor det er i fokus fra dag en.   

Stian er motoren til teamet. Jobber og sliter jevnt og trutt. Iblant lurer jeg (Ola) på om hvordan det er mulig å ha så mye energi. Han pusher og utfordrer oss til å gjøre oppgaver som kan virke litt skumle og det er vi evig takknemlige for.  

Ofte hørt: «Vet du hva? [… Sett inn 7 minutter historie om ungene…. med bilder her]» 

Funfact: Stian endrer aldri energinivået sitt om morgenen uansett hvor mange ganger vi har sagt at han må vente til vi andre har våknet og fått i oss en kopp (eller ti) med kaffe.  

Favorittbok: Start with why – Simon Sinek 

 

stianhm