Hei verden!

Så gøy at akkurat du har landet på vår nettside! Ettersom du først er her, regner vi med at du er like lidenskapelig opptatt av reiselivsnæringen i Norge, effektevalueringer og samfunnsvitenskapelige metoder som oss?

Uansett, velkommen skal du være! I dette lille universet vil du få fullt innsyn i prosessen med å gjøre en effektevaluering. Hva er egentlig en effektevaluering? Det finnes det ikke et svar en kan sette to streker under. Men, dersom vi skal forklare det er det en evaluering, altså en redegjørelse for om noe er positivt, negativt eller nøytralt på bakgrunn av datainnsamling og analyse, av effektene av noe, for eksempel en handling eller et tiltak.

Du ble kanskje ikke så mye klokere av vår forklaring, men forhåpentligvis blir du (og vi) litt klokere når det nå skal gjennomføres en effektevaluering av fire av Innovasjon Norge sine kurs for reiselivsnæringen. Spennende, ikke sant? Det syntes vi og!

Da er det kanskje greit å presentere evaluatorene og, slik at du får et bilde av hvem som står bak dette lille evalueringsuniverset. Evalueringen gjennomføres av studentene Marte Bøhler og Stine Berglund fra programmet Innovasjon og prosjektledelse ved Høgskolen i Østfold, som avsluttende bachelorprosjekt.

Marte har svennebrev i kjole- og draktsøm og arbeidet to år som lærling for den norske designeren Karina Kjenner Titze. Som lærling arbeidet hun både med produksjon av mindre kolleksjoner og skreddersydde kjoler og drakter. Marte har også arbeidet seks år i blomsterbutikk.

Stine har jobbet fem år i dagligvarebransjen, samt to år i reiselivsbransjen i Norge. Fra reiselivsbransjen har hun først og fremst erfaring med arbeid med bedriftsklyngen Arctic-365. Stine har også erfaring fra Forsvaret.

Den oppmerksomme leser har allerede registrert at ingen av jentene har erfaring med effektevaluering. Det har kanskje ikke du heller? Dersom du har mye erfaring og to streker under svaret for hvordan gjøre en god effektevaluering, ta kontakt på +47 959 707 71!

Dersom dette ikke gjelder deg, håper vi at du vil ha nytte av dette universet vi nå har skapt, hvor du kan komme og gå som du vil, som et sted hvor vi kan lære sammen. Velkommen skal du være!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *