Sommerferie?

God fredag,

Solen skinner atter en gang i Fredrikstad og vi er straks klare for helg. Torsdag 2. juni markerte en stor milepæl for oss, hvor vi endelig leverte krona på verket. De 112 innleverte sidene er et resultat av faglige utfordringer og mye stress fra det siste halve året.  Mest av alt sitter vi igjen med mye læring, mestring og et nært vennskap.

Bachelorprosjektet har vist hvor givende det er å arbeide med et prosjekt, når en arbeider strukturert og dedikert fra oppstart. «Er det lett, gjør man det riktig», samtidig som vi har møtt utfordringer underveis, men med god hjelp av verktøy vi har tilegnet oss gjennom studiet. Gjennom utøvelse av hva vi etter tre år erfarer at er god prosjektledelse i praksis, har vi klart å manøvrere oss gjennom og forbi utfordringene. Vi erfarer at god prosjektledelse i stor grad omfatter en god fremdriftsplan, et godt samarbeid og kommunikasjon. Bacheloroppgaven viser det endelige huset, som rommer faglig kunnskap og erfaringer fra 2 1⁄2 år ved studiet, og nyere kunnskap tilegnet det siste halve året.

I rapporten har vi samlet de ulike brikkene vi har jobbet med gjennom seks måneders, tidvis kaotisk arbeid. Puslespillet er nå komplett med en oppgave vi er stolte av, og vi står igjen med et svært godt vennskap. Vennskapet er i likhet med prosjektet og prosessen preget av mye tillit, respekt, ærlig kommunikasjon og ikke minst humor. Det hevdes at suksess ikke bør defineres av resultatet, men av prosessen. Vi begge er enige om at det er bachelorprosjektet og hverandre som har vært høydepunktet under studiene, og hva vi vil minnes studietiden. Ved oppstart var vi enige om at vi ønsket å gå all-in i prosjektet, innenfor rimelighetens grenser. Innenfor rimelighetens grenser tilsa at psyken skulle være like god etter innlevering, som før jul. En fin prosess med mange nye erfaringer på godt og vondt, gjør at vi leverer oppgaven med et smil om munnen og psyken i behold, noe vi sier oss godt fornøyde med.

Men, vi tar ikke sommerferie riktig enda! Torsdag 09. juni og fredag 10. juni vil vi delta på EXPO 2022 for å presentere vårt bachelorprosjekt for oppdragsgivere, lokalt næringsliv, medstudenter og potensielle framtidige arbeidsgivere. Dette gleder vi oss masse til og vil bruke de neste dagene på forberedelser til presentasjon av en oppgave vi er veldig stolte av.

I den anledning ønsker vi å takke både oppdragsgiver og veileder for en veldig fin prosess. Veileder har bidratt med gode samtaler, noe som har vært en positiv motivasjonsfaktor og gitt oss selvtillit i prosessen. Vi retter en stor takk til oppdragsgiver for at vi har fått lov til å gjennomføre et spennende prosjekt og et veldig godt samarbeid. I prosjektet har vi opplevd stor tillit, noe vi har satt pris på, i tillegg til en åpen og konstruktiv dialog. Vi er utrolig takknemlige og takker så mye for muligheten!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *