Lunsj og Forretningsmodell

Denne uken har vi tatt turen til Magenta igjen, Denne gangen var det som kunder og ikke bare som innpåslitne prosjektledere som skulle inn bak alle kriker og kroker. vi har vært så heldige å få med oss Bjørn Gitle, Maya Nielsen fra Visit Fredrikstad og Hvaler og Lars Tellnes med  lunsjen for å høre litt om systemene og hvordan de fungerer og det vi har gjort for å installere de. Det var også en fin mulighet for oss å få høre litt om andre prosjekter og relevante temaer vi kan ta med videre til rapporten vår. Takk for en hyggelig lunsj. Mvh gutta fra kartlegging av energiforbruk. 

Vi har begynt å se forrettningsmodellen til Magenta ved bruk av Beeboard metode, Thebeebusiness, hvor vi ser forskjellige dimensjoner i forretningsmodellen. Value Chain, Value Propositions, User and Customer, Networks, Competences og Value Formula er de dimensjonene vi skulle se . Dette vil gi bedre oversikt forretningsmodellen og hvordan vi kunne koble den til energiforbruk.  Vi benytter oss av denne Metoden for å lettere visualisere Magenta og den eksisterende forettningsmodellen. 

 

 

 

eskilde

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *