Forvirring

Hvordan skal man klare å forstå en komplisert verden? Vår utfordring er å forstå 30 sider skrift strømregninger hos cafeen vi samarbeider med. Det er ikke bare bare. Tenk på at vanligvis vi har kun en regning per måned, men cafeen har 30 sider skrift av strømregninger!!!! Tips og triks er ikke verre enn å snakke med professjonelle. Vi tok en prat med strømleverandør og mysteriet var slik: 

  1. Det var en samlende faktura med syv forskjellige måler. 30 sider skrift detaljer er inkl. strømleverandør og strømnett.
  2. Ikke alle faktura tilhører cafeen. Kun tre av syv som tilhører cafeen 

Vi tok kontakt med Enova og fikk råd i hvordan man regner ut totalt energiforbruk i prosent ifht. hvor mye man bruker i forskjellige område. SIMIEN er et professjonell program som brukes til å regne ut slik strømforbruk eller kan man bruke statistikk av strømforbruk i forskjellige bygninger/område. 

 

Bildet er hentet fra: https://tinyurl.com/4dddmm59 

 

sorrawin

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *