Skriving og sensorer

Denne uken har vi sett på knytninger mellom forretningsmodeller og energiutslipp. Vi har i tillegg jobbet videre med metodene fra greenbizz for å knytte ideer opp til teori. Vi har også jobbet videre med å skrive på selve bachelor rapporten for å gjøre det mer strukturert og prøve å ha den røde tråden gjennom teksten.  Dette blir nok bare første av mange omskrivninger av rapporten men det regnet vi med.

 

Vi var tilbake en tur på café Magenta denne uken for å installere en ny sensor på en isbit maskin som de hadde installert. Vi gikk også over noen av de tidligere installerte sensorene for å se at de var I orden og gjenopprette signalet til skylagringen.  det skadet ikke med en god vaffel etter arbeidet heller :).

 bildet er hentet fra : https://www.dialogos.no/teori-u-en-ny-sosial-teknologi/

 

eskilde

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *