Startfasen

Vi har nå arbeidet noen uker med prosjektet, og kommet godt i gang. Vi startet arbeidet med et møte med oppdragsgiver, Eskil K. Glitre, Talina Hansen Skogseth og Maya Nielsen. Eskil er forestillingens prosjektleder, Talina er produsent, Maya har arbeidet i kulturbransjen i over 20 år, som bl.a. prosjektleder, og er en nyttig informasjonskilde for oss. Vi, Kristine og Agnes, er forestillingens prosjektteam.

Gjennom disse ukene har vi hatt regelmessige møter med oppdragsgivere, hvor vi har fått god innsikt i deres arbeid, hvordan arbeidet planlegges og deres samarbeid. Mellom disse møtene har vi arbeidet med ulike metoder, som forprosjektrapport, Gameplan, SWOT osv. Samtidig som vi har startet smått med skriving og innhenting av informasjon og litteratur. Vi har støtt på et problem angående litteratur; det finnes lite litteratur om kulturprosjektledelse, og da spesielt for teater. Vi har derfor kontaktet Oslo Met, Høgskolen i Innlandet og Høgskolen Kristiania, som har studier med god tilknytning til nettopp dette, og fått informasjon og litteratur.

Videre har vi fått konkrete oppgaver fra oppdragsgiver som vi har arbeidet med. Disse innebærer søknader om finansiering, søknader om sponsorer for mat, annonseoppsett i program, møtereferater og innhenting av informasjon. Vi har også fått oppgaver som vi vil ta for oss lenger ut i prosjektets forløp, som inspisienter og koordinering av frivillige.

Vi ser frem til videre arbeid med prosjektet, og neste på planen nå er et budsjettmøte.

 

agnessi

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *