Om oss

Vi er Kristine Aarsrud og Agnes Sigmarsdottir. Studenter ved Høgskolen i Østfold, hvor vi nå holder på med vår bachelor innen Innovasjon og Prosjektledelse. Gjennom vårt 6. og siste semester skal vi gjennomføre vårt bachelorprosjekt. Vi har valgt å fokusere på prosjektledelse, og da spesifikt prosjektledelse slik vi har lært om det gjennom studiet, kontra kulturprosjektledelse. Vi skal delta i oppsetningen av forestillingen «Bak Vollene», hvor vi skal se nærmere på dette.

Gjennom våre tidligere semestre har vi ofte arbeidet sammen på ulike prosjekt, og med ulike roller. Vi har dermed lært hverandre godt å kjenne, på både godt og vondt. Vi kjenner til hverandres styrker og svakheter, og utfyller hverandre godt.

Kristine Aarsrud er 22 år og bor i Moss. Hun har tidligere studert IT ved høgskolens avdeling i Halden, noe hun har nytt godt av gjennom studiet. Kristine er en nyttig prosjektdeltaker og prosjektleder som ikke ligger på latsiden, og som er initiativrik.

Agnes Sigmarsdottir er 24 år og bor i Fredrikstad. Hun er en ekte verdensvant kvinne som ofte drømmer om å forlate kalde Norge for varmere strøk og sier ikke nei takk til backpacking. Med almanakken i vesken så er det lite som går henne hus forbi. Dette pluss et øye for detaljer og kjærlighet for rettskrivning gjør henne til den perfekte prosjektdeltager!