Møte med Ordfører i Fredrikstad Kommune

Den 23.02.2022 var vi så heldige være på møte med ordfører, Siri Martinsen, i Fredrikstad kommune. På vegne av teamet var det Emilie som deltok på dette møtet. Her var samtaleemnet workshopen vi skal utvikle som en del av bachelorprosjektet vårt. Vi snakket i hovedsak om motivasjon og inspirasjon for enkeltmenneske, seg selv og ovenfor ledere og ansatte. Emilie intervjuet ordfører om hva som er hennes giv i arbeidshverdagen, hvilke verdier hun vektlegger og hvordan hun jobber for å implementere ideer og innspill i kommunen.

«For meg handler motivasjon om å gjøre en forskjell og få til ting. Se en endring»

Martinsen har mye erfaring fra kurs og andre workshoper. Vi fikk derfor også mange gode innspill på hva hun mener gir verdi og fenger henne, samt de ansatte i Fredrikstad Kommune. Vi var begge enige om viktigheten av å gå utenfor de trygge rammene, og se utenfor boksen vi vanligvis befinner oss i.

«Når folk går inn på et kurs, eller en arbeidsplass, er det ofte slik at man setter seg på samme plassen, samme sted og med samme gjengen. Og hvorfor gjør man det? Fordi det er trygt. Det er viktig å utfordre slik at man kjenner på følelser når ting endrer seg»

Tusen takk for et veldig veldig inspirerende og nyttig møte!!
Vi setter stor pris på at ordføreren tok seg tid til en samtale med oss.

❤ – Emilie Jenssen

 

Ledestjerne

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *