Pitch av workshop

Som en del av prosjektet vårt skal vi utvikle en kreativ workshop for å inspirere og motivere ledere til å jobbe med endringsledelse og tjenestedesign i praksis. Systemer og mennesker er hele tiden i endring, og nettopp derfor er det viktig å gå ut av de trygge rammene og skape nye perspektiver for å henge med på utviklingen til enhver tid.

I dag har vi med dette vært så heldige å pitche prosjektet vårt for ledergruppa i sektoren Helse og Velferd i Fredrikstad Kommune, hvor blant annet direktør Janka Ekrem Holstad var til stede. Vi ble møtt med et enormt engasjement og åpenhet rundt prosjektet vårt, og det var tydelig at dette var et tema som var interessant og aktuelt.

Workshopen skal være endel av tjenestedesign prosessen vi befinner oss i for å teste og gjennomføre metoder i praksis. Den skal også være med på å samle inn relevant data for å belyse gapet mellom dagens situasjon og fremtidig ønsket situasjon. Ved bruk av spennende metodeverk skal vi veilede lederne til få tilbake gnisten etter to år med pandemi, slik at de igjen kan motivere og engasjere sine ansatte til endringsprosesser. I forkant av workshopen er det mye research og planlegging som må til, vi skal derfor intervjue ulike ledere for å utvikle reelle problemstillinger opp mot deres arbeidshverdag.

Vi har i etter tid av møte fått bekreftet at flere ønsker å delta på workshopen vår,
det setter vi enormt stor pris på og vi gleder oss til veien videre med dere!

 

-Stine B. Gabestad

 

Ledestjerne

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *