Forberedelse til workshop for AVF studenter

Mellom alle møter og rapportskriving jobber vi med mange kreative metoder, og utvikling av workshoper vi skal gjennomføre. Disse kreative metodene er alt fra konkrete verktøy i tjenestedesign til egne innovative løsninger på ulike problemstillinger. På tirsdag skal vi holde en workshop for 2. års studenter på bachelorstudie Arbeids- og Velferdsfag. De skal gjennom en prosess med å bygge forståelse for medarbeiderdrevet innovasjon. Vår oppgave inn mot dette blir å formidle hva tjenestedesign er, og hvordan vi håndterer bachelorprosjektet vi nå står i. Vi ønsker å skape en kreativ prosess, hvor studentene får utfordret seg innenfor sin fremtidige arbeidshverdag med tjenestedesign som perspektiv og brukeren i sentrum.

Vi takker vår faglærer Gunnar Andersson for muligheten til dette, og gleder oss veldig mye til å gjennomføre en kreativ workshop med studentene!

 

Ledestjerne

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *