Om oss

 

Emilie Jenssen
Prosjektleder og fagansvarlig 

Emilie er opprinnelig fra Oslo, men bosatte seg i Østfold i 2013. Emilie er en strukturert og detaljert person som alltid har god kontroll, og dette er en av grunnene til at vi ønsket henne som prosjektleder for bachelorprosjektet. Hun er vårt «anker» når det gjelder å holde flyt i prosessen, og er presis når det gjelder tidsfrister og oppmøte. Hun har mestret denne egenskapen gjennom tredje og fjerde semester der hun var daglig leder for studentbedriften. Her utfordret hun seg selv ved å lede et team på en god og systematisk måte.  

Gjennom studietiden har Emilie bygget seg opp en god del erfaringsbasert kunnskap gjennom utførelse av skarpe prosjekter, men hun vil alltid være en teoretiker. Emilie kan gjerne bruke mange timer på å lese teori og finne gode forskningsartikler. Med denne gode egenskapen og interessen gjorde det at hun også ble utvalgt som fagansvarlig for bachelorprosjektet.  

Gjennom dette prosjektet ønsker Emilie å bygge seg opp mer kunnskap og erfaring rundt tjenestedesign og det å kunne bruke dette i praksis. Hun er også opptatt av å bygge et godt nettverk man lære av og dele erfaringer med.  

Gjennom studietiden har Emilie opparbeidet seg en stor interesse innenfor byutvikling og bydesign. I femte semester var hun praktikant i Moss kommune hvor store deler av hennes arbeidsoppgaver gikk ut på dette. Dette gjorde at hun ble trygg i sin vei videre, og hun har derfor søkt seg inn på master innenfor bydesign etter endt bachelor.

 

Stine B. Gabestad 
Prosess- & markedsansvarlig

Stine kommer fra Rakkestad og er en imøtekommende og tilpasningsdyktig person. Hun er rolig, engasjert og smilende menneske som liker å møte andre mennesker. Stine er svært opptatt av struktur og organisering, det var nettopp derfor hun ble prosess og markedsansvarlig i Bachelorprosjektet. Som prosessansvarlig jobber hun med å følge tjenestedesignforløpet tett, og tilrettelegger for at vi alltid holder oss innenfor gitte rammer. Markedsføring har også vært en stor interesse for Stine i alle år. Det er viktig å ha et god image for å bli sett, hørt, og skille seg ut i mengden.

Ved siden av bachelorprosjektet har Stine mange baller i luften. Hun jobber som frivillig i Røde Kors, møbelselger for Bohus og driver aktivt med hund som hobby. Tidligere har hun flere års erfaring med kundeservice, miljøarbeider og turntrener. Gjennom denne erfaring har hun lært seg å lede, utvikle og tilrettelegge for mennesker i ulike situasjoner. Det er viktig for Stine å alltid yte det lille ekstra og du kan stole på at hun vil gjøre en god jobb for akkurat deg!

Stine valgte dette bachelorprosjektet da samhandling, endring og utvikling er viktig for henne. Samtidig er tjenestedesign et konkret metodeverk som fører til struktur og planlegging, noe Stine liker veldig godt! Hun håper prosjektet vil føre til at hun får være med på å gjøre en forandring og gi verdi til andre mennesker.

Etter prosjektet ønsker Stine å jobbe innenfor tjenestedesign, organisasjonsutvikling og prosjektledelse. I første omgang ønsker hun seg en jobb i nærområdet, men hun ser for seg flere veier å gå med både master og kurs i fremtiden. Uansett hva hun ender opp med å gjøre er en av Stine´s viktigste mål å alltid skape best mulig resultater i dag, for å være dagsaktuell i morgendagens samfunn. ❤

 

Birna Margret Jakobsdottir 
Idé-& konseptutvikler

Birna er født og oppvokst i Island, hun kom til Norge i 2012. Birna har en grunder i magen og hennes drøm er å drive for seg selv samtidig som hun kan gi verdi til samfunnet. Birna er konkurransedreven og har en kreativhjerne, hun har deltatt i flere konkurranser der hun sammen med teamet sitt har vunnet. For å nevne noen så var hun gruppeleder på Hackaton 2019 og 2020 der de vandt begge gangene. Hun har også vært prosjektleder for Brobygging på første året der hun vandt sammen med teamet sitt. Hun har definitivt funnet ut hvilken sterke sider hun har, og dette har vært en stor motivasjons faktor for henne. Hun var også Daglig leder for SMIDI SB, der hun hadde overordnet ansvar for bedriften og teamet, der de deltok på fylkesmesterskap i Studenbedrift i Viken og vant «Best in Business» og ble med videre i NM i studenbedrift.  

«når jeg var 8 år gammel så gikk jeg rundt i nabolaget og samlet ting folk ikke brukte og solgte. Jeg er glad i utfordringer og som krever kreative løsninger»   

Det Birna ønsker å få ut av dette prosjektet er å tilegne seg kunnskap og erfaring innenfor tjeneste design samtidig utfordre komfortsonen. Hun ser også på dette som en mulighet der hun både får et nettverk med tjenestedesignere i det offentlige og verktøy som hun kan ta med seg videre i livet.  

«Jeg elsker å skape nye ideer og konsepter som kan tas i bruk og gjøre en forskjell»  

Birna har fått tildelt rollen som Idé/konspetutvikler, der hun har hovedansvar for å finne relevante metoder til workshopen, identifisere nye muligheter for tjenester, funksjoner og produkter (Åpent sinn), fokus på å se nye muligheter og kunne koble sammen ulike elementer for å skape et godt resultat og fremme kreativitet hos alle involverte.