Lykkeberg Villaen

Vi er så heldige som har fått disposisjon på Villaen som ligger på Lykkeberg. Her sitter vi å diskuterer metoder, har møter, og snakker med vår veileder Beate Midttun. Det er et stort lokale hvor vi har bedt inn fagpersoner for å diskutere heltidskulturen og hva vi kan gjøre for å øke stillingsprosenten i helse og omsorg sektoren i Fredrikstad kommune.

Her jobber vi med en A3 modell, som vi har valgt å henge opp for å få en oversikt.

A3 og 8-Stegsmodellen er et nyttig verktøy for problemløsning. Med dette verktøyet går man mer inn i dybden for å finne problemet. A3 modellen heter A3 nettopp fordi metoden gjennomføres på et a3 ark. Metoden baserer seg på lean prinsipper, og er en metode som er mye brukt på grunn av sin simplisitet 

 

fmstians

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.