Liten og fix kamerat

I sommer fikk jeg lyst til «å gå lett» – uten kamerasekk på slep.
Derfor kjøpte jeg Fujifilm X70 på sommersalget til Norges største…
… og har siden hatt kameraet som turkamerat hver dag 18/24.
I går prøvde jeg kameraets fixe funksjoner på jobb:
• Kameraet kan ta stillbilder nesten som en film
• Kameraet har flere filtre, morsomme å teste i fargerike miljø
• Kameraet er lite og lydløst (og bruker lite strøm, om du vil…*)
Her er ett av mine fotografier fra høgskolens studiestart i går.
6 IT-faddere2016
Du kan se flere bilder – tatt med Nikon F810 + nevnte på høgskolens Facebookside, her.
*Forklaring: Fujifilms lille batteri varer ikke lenge, hvis du bruker kameraet på samme vis som en mobiltelefon. Men, jeg har ikke hatt bruk for ekstrabatteriet mer enn 1 gang i sommer, og det var den dagen jeg ikke kunne vente med å se på bildene til jeg kom hjem.