Torbjørn og jeg

 For å si det slik, Torbjørn det har vært flere kunnskapsministre i mitt liv. Trond Giske traff jeg på herretoalettet på Barbeint i 94, Bård Vegard Solhjell på Øya i 09 og nå i dag vårt møte på Hotel Bristol i dag – fremstår som litt mer dannet, men altså alle gode ting er 3 og jeg er glad for at du er nummer 3.

Kunnskapsminister Torbjørn Isaksen

Kunnskapsminister Torbjørn Isaksen

 Det ble et kort møte – dialogen var omtrent slik: Hei kan jeg ta et bilde av deg til bloggen? Torbjørn: Ja vil du være med? Nei, blir ikke det litt kleint, svarer jeg. Men husk les bloggen min på forskning.no.

Kanskje ikke en høyverdig dialog, så vi får ta resten av samtalen her – noen vil kanskje kalle det en monolog. Fra mitt ståsted er egentlig en monolog mye bedre !

Så Torbjørn:

Jeg forsker på utdanning og du står for ideene om utdanning- mulig våre veien skilles der.

Jeg skal nemlig forske på hvordan dine ideer som ‘verdensledende’ og ‘internasjonal’ påvirker vitenskapelige ansatte i universitet og høyskolesektoren, og jeg skal skjelne til hvordan våre naboland forholder seg til samme tema.

Jeg er redd for at ikke alle bejubler dine ideer, men en ting skal du ha: beskrivelse av ideene dine er utrolig vakre også skal jeg komme tilbake til hvordan de blir møtt på bakkeplan .

 Jeg setter opp en avtale her og nå: Bristol Hotell den 1 september 2020 kl 14 i baren – så skal du få vite mer.

 

 

Charlotte Sørensen

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *