Bilderedigering

4.1.4 Øvingsoppgave- Bilderedigering

Den andre øvingsoppgaven som jeg nå publiserer handler om å bruke ulike bilderedigeringsverktøy. I denne oppgaven har jeg redigert et bilde der jeg bruker minst tre ulike bilderedigeringsverktøy. Jeg har valgt å redigere bildet med min mobiltelefon. I følge vårt pensum som vi finner på Canvas: trenger vi ikke å laste ned nye apper fordi verktøyene allerede ligger på telefonen, hvis man redigerer et bilde med en «Smartphone». Det finnes mer avanserte redigeringsverktøy, men jeg ønsket å begynne med det jeg allerede hadde tilgjengelig.

To bilder, ett før og ett etter redigering

original bilde Bilde 1. er av vår kanin Bruno, dette bildet er ikke redigert og tatt av meg med min mobiltelefon.

 

 

 

 

 

 

Redigert bilde Bilde 2.  her har jeg lagt på et filter som heter «film noir» og endret på lysstyrke og kontrast. Jeg har også rotert bildet slik at det blir speilvendt og beskjært det.

 

 

 

 

 

Kilder:

https://hiof.instructure.com/courses/5458/pages/4-dot-1-3-dot-3-smarttelefon?module_item_id=116216

Om elinmol

Kvinne, 38 år. relativt nyutdannet, har jobbet 2 år i en basebarnehage. Liker å lære nye ting
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.