Invitasjon til masteroppgaveseminar i Halden 4. mars

Vi vil med dette invitere til masteroppgaveseminar på Høgskolen i Østfold, Remmen, Halden, fredag den 4.3. Vi starter klokken 9 og holder på til tidlig ettermiddag (avhengig av hvor mange vi blir). Alle som er i gang med å skrive masteroppgave, er hjertelig velkommen til å legge fram arbeidet sitt. Det kan være alt fra helt løse tanker om tema – via påbegynte skisser – til nesten ferdige arbeider. Hver deltaker får ca. en halv time til disposisjon. Denne halvtimen skal omfatte både presentasjonen og tid til diskusjon og spørsmål. Benytt denne sjansen til å få respons både fra veiledere og medstudenter!

Påmelding: Send en e-post til Eva eller Kåre og si at du blir med!

( eva.l.bjork@hiof.nokaare.solfjeld@hiof.no ).

 

Påmeldingsfrist: 26.2.

Hjertelig velkommen,
Eva og Kåre

Legg igjen en kommentar