Dato for oppstartsseminar i Gøteborg er 17.–18 januar 2020

Programmet for dette seminaret vil komme senere, men tidspunktet for når seminaret starter opp, er cirka kl. 09:00 fredag 17. januar – og sluttidspunktet er cirka kl. 14:00 lørdag 18. januar.

Dette er oppstartssamling for emnene Metode og prosjekt (eng, fr, ty) og Litteratur i undervisningen I (eng, fr, sp, ty). Mange av dere skal kanskje bare ta Litteratur I, men det er faktisk veldig lurt å få med seg presentasjonen av Metode og prosjekt allerede nå (dere kan jo begynne å tenke litt i forkant). Studenter som studerer spansk kan følge presentasjonen av Metode og prosjekt på engelsk dersom dere ønsker det, men det er ikke mulig å starte opp med dette emnet i spansk før våren 2021.

Hjertelig velkommen, vi gleder oss til å se dere i januar i Göteborg!

Legg igjen en kommentar