Code Night

Tirsdag denne uken ønsket Microsoft Student Community HiOf velkommen til sin andre Code Night der studentene fikk muligheten til å vinne flotte premier og teste sine ferdigheter i koding. Det månedlige arrangementet er åpent for alle som er interessert i utvikling og IT, som et sosialt møtepunkt der studentene blir bedre kjent med hverandre og har det moro med koding.

Under Code Night får du mulighet til å arbeide med forskjellige kodeoppgaver i varierende vanskelighetsgrad som passer ethvert kunnskapsnivå. Du gjør de oppgavene du vil i hvilken rekkefølge du vil. I tillegg er fremgangsmåte og kodespråk valgfritt for å løse oppgavene. Kun kreativiteten setter grenser, og første person som løser en oppgave vinner en premie. Et gøyalt konsept som kombinerer konkurransevilje og sosialt samhold blandt studenter.

roga2gY

Mange flotte premier sponset av Microsoft.

LDCXv8R

Dexter Smith stakk av med hovedpremien.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I spissen av Microsoft Student Community HiOF står Berzi Wasfy, Per Edvard Volla og Kristoffer Møgster Berge, tre engasjerte og sosiale studenter med lidenskap for koding. De har jobbet for å utvikle et samarbeid med Microsoft og holde spennende arrangementer for studentene med flotte premier. Microsoft på sin side satser stort på å skape intereresse blandt landets IT-studenter.

12274187_1667449150165048_8789632746598065412_n

Fra venstre: Berzi Wasfy, Kristoffer Møgster Berge og Per Edvard Volla

«Microsoft har utnevnt studentpartnere på de fleste skolene med IT-linjer i landet. Studentpartnerne skal drifte et community på skolen der de skal prøve å skape faglig aktivitet utenom forelesninger. For å lykkes med dette får vi noe funding fra Microsoft som går til premier.» sier Kristoffer.
Microsoft student community håper på økende interesse for Code Night i fremtiden, og ønsker studenter fra alle avdelinger på Høgskolen velkommen.

Dersom du er student ved Høgskolen i Østfold og er interessert i å delta på Code Night, kan du lese mer på Microsoft Student Community HiOF’s facebookside.