De nominerte til HiØs formidlingspris er…

Formidling og samfunnskontakt er en av høgskolens tre hovedoppgaver.

Prisen for god formidling av forskning og kunstnerisk utviklingsarbeid ved Høgskolen i Østfold skal bidra til å stimulere forskere/kunstnere til å formidle sin viten utover eget fagmiljø. Vinneren blir bekjentgjort og får tildelt prisen på 50.000 kr på de ansattes julebord 23. november.

Kriteriene for formidlingsprisen:

  • Prisen for god formidling av forskning og kunstnerisk utviklingsarbeid ved Høgskolen i Østfold tildeles en forsker/kunstner/gruppe/fagmiljø som har formidlet forskningsbasert innsikt eller kunstnerisk utviklingsarbeid slik at det har vakt interesse hos dem man har formidlet til – avgrensede målgrupper så vel som brede publikumsgrupper.

Definisjon på formidling av forskning og kunstnerisk utviklingsarbeid:

  • Med formidling av forskning og kunstnerisk utviklingsarbeid menes at forskere/kunstnere formidler vitenskapelige eller kunstneriske resultater, arbeidsmåter og holdninger fra et spesialisert forskningsfelt/kunstnerisk utviklingsarbeid til personer utenfor feltet samt deltar i samfunnsdebatten med forskningsbasert/kunstnerisk argumentasjon.

Les mer om kriterier og annet: https://www.hiof.no/for-ansatte/aktuelt/aktuelle-saker/2018/formidlingsprisen-lyses-ut-med-okt-verdi.html

De nominerte til årets pris er:

  • Førsteamanuensis Daniela Blauhut ved Avdeling for ingeniørfag
  • Førsteamanuensis Kjersti Lien Holte ved Avdeling for helse og velferd
Daniela Blauhut Kjersti Lien Holte
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.